Kategorier
Rekrytering

Karriär med Rusta och Matcha 2 Göteborg

Rusta och Matcha 2 i Göteborg är en konsulttjänst som hjälper Arbetsförmedlingen att få folk i sysselsättning och ge alla arbetslösa ett meningsfullt jobb. 

Det gäller att ta fasta på vad människor har förmåga och kapacitet till och se positivt på processen att söka arbete. Konsulterna på Rusta och Matcha har goda kontakter med näringslivet och kan ge tips om lämplig arbetskraft när företagen behöver hjälp.

Det behövs mångfald inom arbetsplatserna, och det är berikande om unga och gamla kan arbeta tillsammans över generationsgränserna. De unga har sin entusiasm och de äldre har sin erfarenhet. Även personer med funktionshinder kan bidra med värdefullt arbete och ingå i ett framgångsrikt team. 

Rusta och Matcha till rätt plats 

Någon kanske är dålig på språk men gillar biologi och att bidra till ett bra ekosystem. Den som är duktig på att mata djur kan få arbete i en djurpark eller hos en veterinär. Det behövs assistans på många ställen i samhället, och Rusta och Matcha 2 i Göteborg arbetar metodiskt för att få in folk på rätt plats. 

Det är otroligt mycket mer värdefullt att ge en person en meningsfull sysselsättning istället för att bara betala ut bidrag. Ett liv i passivitet leder inte till några sociala framsteg, och alla människor behöver känna sig behövda. 

Arbetsglädje med ROM 2 i Göteborg

En arbetsgemenskap ger glädje i vardagen med fikastunder och ett socialt liv.  Där kan rusta och matcha i Göteborg medverka till att ge arbetslösa personer en syssla som de klarar av. Samtidigt blir arbetsgivarna och den befintliga personalen avlastade med nödvändiga uppgifter som måste göras. 

Kanske är den arbetslöse expert inom ett visst ämne, och då gäller det för konsulten på Rusta och Matcha 2 i Göteborg att hitta den plats som är idealisk för detta intresseområde. Ibland kan det leda till fast anställning.