Om oss

På Somnium Audio är vi drivna av en vision om att förmedla ekonomisk kunskap och affärsinsikter på ett sätt som talar till både hjärtat och förståndet. Vi tror att varje person har potentialen att forma sin ekonomiska framtid, och genom vår blogg vill vi ge de verktyg och den kunskap som behövs för att göra detta möjligt.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att demokratisera ekonomisk förståelse och entreprenörskap genom att erbjuda klartänkt och engagerande innehåll. Vi strävar efter att skapa en plattform där såväl nybörjare som erfarna företagare kan finna värde och inspiration.

Teamet bakom Somnium Audio

Grundare: Johan Söderberg
Med en passion för ekonomi och ett öra för storyn bakom siffrorna, startade Johan Somnium Audio som ett sätt att kombinera sin ekonomiska expertis med en kärlek till audiovisuellt berättande. Johan har en bakgrund som ekonomikonsult och har arbetat med flera framstående företag i Norden.

Medgrundare och redaktionschef: Emma Nilsson
Emma har spenderat ett decennium inom finansiell journalistik och som rådgivare för startups. Hon har en unik förmåga att översätta komplexa ekonomiska koncept till engagerande och förståelig information. På Somnium Audio ansvarar hon för innehållsutveckling och ser till att varje artikel och podcast håller högsta kvalitet.

Teknisk ledare: Marcus Li
Marcus är hjärnan bakom den tekniska lösningen som gör Somnium Audio tillgängligt överallt, när som helst. Hans expertis inom IT och digitala medier säkerställer att vår blogg och våra podcastavsnitt levereras med kristallklart ljud och användarvänlig design.

Varför ”Somnium”?

Ordet ”Somnium” betyder ’dröm’ på latin. Det är en påminnelse om att all stora ekonomiska och företagsmässiga framsteg börjar med en dröm. Vår blogg och våra podcasts är här för att ge näring åt dessa drömmar med information, insikter och inspiration.